Benny nemerofsky ramsay

Benny Nemerofsky Ramsays konstnärliga arbete förmedlar känslomässiga möten med musikaliska, konsthistoriska och queera material samt uppmuntrar till fördjupad lyssning och empatisk betraktning. I hans arbeten kan du hitta ljudguider, klockor, buketter, keramiska vaser, förtrollade skogar, fällbara skärmar, gammelgays, glitter, guldblad, kärleksbrev, imaginära målningar, madrigaler, megafoner, speglar, nakna män, könsbytande blommor, teckenspråk, undertexter och röster från fåglar, pojk-sopraner, altstämmor, kontratenorer och sirener. Nemerofsky Ramsay är född i Montreal men är numera baserad i Paris.

http://www.nemerofsky.ca/

PLAY

Träd är bögar (trees are fags)

Ljud
20 min
2018

Det här är ett guidat möte med ett träd. Det är bäst om du lyssnar på det i närheten av träd, eller ännu bättre, omgiven av träd. En skog, en fruktträdgård, en skogsglänta. Ett snår, en skogsdunge, en lund. En djungel, om du har tur.

Du kommer bli ledd genom ett antal observationer, reflektioner och rörelser i relation till träd. Mötet varar i ungefär 20 minuter. Så scanna QR-koden, hitta en plats bland träd och stäng av ljudsignalen på din telefon.

Om du inte är bland träd behöver du stiga in i dina minnens trädgårdar och frammana träd i ditt sinne: björk och alm, pil och araucacia. Du vet själv vilka.

← Tillbaka till alla utställare